Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23447 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
98994

Адміністрація аеропорту Бориспіль попереджає пасажирів про перекритий мітингувальниками проспект Бажана.

Шановні пасажири, що прямують до аеропорту "Бориспіль"! Увага! Рух транспорту проспектом Бажана заблоковано мітингувальн…

Posted by Міжнародний аеропорт "Бориспіль" on 9 Июнь 2015 г.

Автори публікації ставлять питання до мітингувальників: “Хто відповість за тисячі запізнень на рейси пасажирів, які не мають жодного стосунку до з’ясування Ваших бізнес-справ? Для інформації – сьогодні маємо за планом 25 000 пасажирів”.
Справа в тому, що вчора на проспекті демонтували дві тимчасові споруди, які стояли там, порушуючи норми пожежної безпеки, та не мали дозволу там знаходитись. Сьогодні власники зібрали людей, які перекрили проспект Бажана, фактично, шантажуючи міську владу, щоб ті повернули МАФи на місце.

У свою чергу, мер Києв Віталій Кличко сказав, що готовий зустрічатись з ініціативними групами, але якщо вони не зважатимуть пересуванню людей.

Боротьба з незаконними МАФами в Києві триває. Сьогодні вночі на станції метро "Харківська" демонтували 2 незаконних спор…

Posted by Виталий Кличко on 9 Июнь 2015 г.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button