Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться квест-екранізація фільму «Втеча з Шоушенка». Це — прем’єра  нового формату розваг — «гра з зануренням у сюжет». Під цим терміном зазвичай розуміють театральні постанови під час  яких глядачі можуть вільно пересуватися сценою, як учасники п’єси.

[metaslider id=8934]

У Києві грат буде проходити під назвою «Mystery Play». Для постановки обраний кращий фільм за версією IMDb «Втеча з Шоушенка». На учасників чекає секретна локація стилізована під в’язницю «Шоушенк» 50-их років. На території, площею 2500 кв. метрів буде розіграний театральний перформанс, у якому ви також зможете взяти участь.

Відвідувачів переодягнуть у тюремні роби, близько 20 акторів будуть грати ролі ув’язнених і охоронців. На облаштування території витратили тисячі кілограм декорацій, і створили більше 10 квест-зон. В українському варіанті організатори додали квест-лінію, що б ще більше занурити учасника в атмосферу фільму. Це масштабне 5-годинне дійство, в якому може взяти участь до 200 чоловік одночасно.

Після театрального перформансу та проходження квест-лінії учасника чекає перегляд фільму «Втеча з Шоушенка». І навіть якщо ви бачили його вже десятки разів то цей раз буде особливим, адже ви поглянете  на нього очима головного героя, який сам прожив епізоди фільму.

Дата: Перші ігри “Mystery PLay” відбудуться 19, 20, 21 червня

Вартість: 299 грн для одного; 539 грн для двох; 999 грн для чотирьох


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button