Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23448 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
11335843_926495784076550_1024729857_n

“Хмарочос” розпочинає нову рубрику “Поліцейський дайджест”: кожного понеділка ми будемо розповідати про найгучніші виклики, ДТП, затримання та інші події, за участі патрульної поліції Києва.

У середу, 8 липня, нова поліція обробила 2750 викликів. Нагадуємо, що у місті постійно знаходиться 200 автомобільних патрулів, по дві людини у кожній автівці, та 100 піших патрульних. В середньому, щодня поліція обробляє 1500 викликів, а середній час прибуття на місце виклику становить 5-10 хвилин.

За підсумками перших трьох днів роботи нового патруля звільнені два майора міліції Оболонського райуправління. Також звільнений з посади полковник міліції, начальник Деснянського райуправління Києва. Усі за протидію і саботаж у реалізації нової схеми роботи патрульної поліції в Києві.

Найчастішими порушеннями порядку в місті є ДТП. Вони становлять близько 10% всіх викликів. Крім того, дуже часто обкрадають квартири, адже зараз сезон відпусток, і людей довго немає вдома. Також крадії часто зривають коштовні прикраси з людей прямо на вулицях міста.

Нова поліція почала боротьбу з незаконною торгівлею. Так, минулого тижня було записано відео на Контрактовій площі, де поліцейські просили припинити торгувати жінку цигарками.

Також патрульні затримують “волонтерів”, які ходять містом зі скриньками і ніби-то збирають гроші для бійців АТО.

Одним з найбільш резонансних відео, знятому на камеру патрульного поліцейського, стало затримання водія Porsche Cayenne, який у нетверезому стані намагався втекти від патруля.

Окрім цього, патрульні прибули на ВДНГ на виклик, де їх попросили знешкодити змію-гадюку.

Також в мережі з’явилось два відео, де патрульні намагаються впоратись з безхатьками.

Крім цього нові патрульні не пустили генерала у нетверезому стані за кермо.

Фото: kyiv_police

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button