Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
political-school

В кінці липня – на початку серпня у столиці пройде освітня програма з політичних технологій, PR та digital технологій.

Освітня програма з менеджменту та маркетингу виборчих кампаній, політичних технологій, GR та PR, digital технологій у суспільно-політичних кампаніях із викладачами з США, Австрії, Індії, України та інших країн Східної Європи пройде з 30 липня по 2 серпня 2015 року у Києві.

Програма буде корисною як менеджерам виборчих кампаній і кандидатам на місцевих виборах, так і корпоративним маркетологам, журналістам і власникам бізнесу. Без професійних обмежень.

[vimeo]91497495[/vimeo]

Програма

Курс складається з послідовних модулів: менеджмент і маркетинг виборчих кампаній, digital технології у політиці (соц.мережі і інтернет), корпоративний маркетинг і робота зі ЗМІ, техніка мовлення і підготовка до участі у ток-шоу та до роботи з журналістами.

Програма розрахована на 4 інтенсивних дні занять з 9.00 до 21.00. Практичні лекції та семінари проведуть політтехнологи діючого Прем’єр-міністра Індії Нарендра Моді, команда digital маркетологів Олексія Навального, digital спеціалісти з Австрії та США. Докладний розклад

Проводити агітаційні кампанії, формувати громадську думку, проводити соціологічні дослідження навчать політтехнологи, що приводили до влади чинних та колишніх президентів і прем’єр міністрів.

Вартість та інші деталі

Вартість навчання складає 1600 гривень за весь курс занять, освітні матеріали, стажування. Для вступу зареєструйтесь на сайті

Охочі зможуть пройти стажування у викладачів лекторію та отримати роботу у агенствах політичного консалтингу, креативних агенціях, штабах кандидатів і політичних партій. Докладно про стажування та працевлаштування.

Контакти кураторів програми: 044 362 28 36, 067 508 68 58 www.mpmschool.org.ua


Місце: Зал для конференцій бізнес-центру “Інком”

Адреса: вул. Смоленська 31-33

Дата: 30 липня – 2 серпня

Час: З 9 до 21 години

Вартість: 1600 гривень


partners

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button