Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві облаштовують територію для Історичного експозиційно-реставраційного центру КП «Київпастранс» (ІЕР Центр), за адресою вулиця Виборзька 111. Про це повідомляється на сайті Київпастрансу.

Screen-Shot-2015-08-07-at-3.29.32-PM

Рішення про створення експозиції міського транспорту прийнято влітку цього року.

Тут розмістять ретро автобуси, тролейбуси, трамваї і обслуговуючий транспорт. В ІЕР Центрі буде працювати повноцінна майстерня з реставрації та проведення відновлювальних робіт техніки.

Також Історичний експозиційно-реставраційний Центр працює над проектами: «Друге життя транспорту» — «Книжкобус», соціальний проект — «Соціальне таксі».

Screen-Shot-2015-08-07-at-3.29.23-PM

До програми розвитку ІЕР Центру ввійдуть такі проекти:

– огляд рухомого складу, який забезпечував перевезення пасажирів у місті Києві (історична спадщина);

– створення екскурсійних маршрутів на «ретро» автобусах, трамваях та тролейбусах. (на експонатах, які брали участь у історичних подіях м. Києва);

– проведення екскурсій в чинних парках та депо.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button