Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На арт-заводі ПЛАТФОРМА облаштують новий майданчик «Пьяцца-2» з танцполом, зоною нетворкінгу, релакс зоною та DJ-плейсом.

Пьяцца-2

Площа нової території — 3000 кв м, половину якої займатиме танцпол. Організатори зазначають, що тут зможе поміститися до трьох тисяч людей. У місці для діджеїв збережуть оригінальний ткацький станок часів Дарницької шовкопрядної фабрики, а поряд з барною стійкою облаштують зелений газон зі столиками та диванами.

11751878_10205572329962162_2950697858919981348_n

Наталія Пірак,

маркетолог арт-заводу ПЛАТФОРМА

«Пьяцца-2» — наш другий майданчик такого типу. Тут ми хочемо облаштувати мультифункціональну територію, де одночасно можна було б проводити два чи три заходи. Плануємо, що вона почне працювати в середині вересня.

Ми хочемо, аби майданчик був оформлений не тільки з бетону, тому зробимо тут зелені вкраплення, посадимо дерева, поставимо гарні меблі. Територія створюється для того, аби люди могли тут робити все, що завгодно: відпочивати, працювати, розслаблятися, приходити з родиною. Тут комфортно кожному. Якщо ви прийшли попрацювати, значить це можна зробити не лише всередині, а й ззовні.

Наразі ми займаємося пошуком «великого жителя» для нашої території, з якого і почнеться масове заселення арт-заводу ПЛАТФОРМА. У першу чергу, це — великий арт-кластер для креативних людей. Тому тут будуть розміщуватися офіси різних компаній. Нас цікавить IT-сфера, креативні творчі організації, у тому числі рекламні агентства, медіа, архітектурні бюро. Але для початку нам потрібен так званий якір, який розміститься тут на великій території. Головне, що компанія-орендар може взяти для себе цілий поверх і заселити його. Роботу з ревіталізації ми будемо запускати саме під такі організації. У планах у нас є створення шоу-руму — хочемо облаштувати поверх, аби показати майбутнім користувачам, як він може виглядати територія після ремонту».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button