Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Перший у Києві спецпроект Creative Management Camp оголошує набір на освітню програму, яка включає теоретичну і практичну підготовку, стажування фахівців соціально-культурної сфери, командну розробку концепцій і стратегій, реальне управління культурними проектами і організацію заходів.

анонс-927x344

Creative Management Camp об’єднає молодих підприємців та активістів, організаторів соціально-культурних проектів і людей творчих спеціальностей для ефективної професійної взаємодії і створення стартапів в креативних індустріях з 12 жовтня по 19 грудня 2015 року в коворкінгу «Платформа».

В рамках першого набору учасники зустрінуться з провідними менеджерами креативних індустрій та бізнес-тренерами — з представниками Американського Дому, краудфандингової платформи Big Idea, з медіа-стартапом Громадське Культура, онлайн-журналом Platfor.ma, засновниками PORT hub та Радіо Арістократи, з організаторами та кураторами таких фестивалів як Docudays UA, Molodist Filmfest, Koktebel Jazz Festival, ODESSA LIGHT FEST та ін.

Освітня програма буде проходити у закритому форматі. Кількість місць обмежена до тридцяти учасників.  Для участі у пілотному курсі необхідно заповнити анкету до 30 вересня. Заняття проходять на платній основі, в коворкінгу арт-заводу ПЛАТФОРМА протягом десяты тижнів (початок занять 12 жовтня, завершення – 19 грудня). У грудні відбудеться відкрита презентація усіх проектів, створених учасниками Creative Management Camp.

Заповнити онлайн-анкету на участь у проекті Creative Management Camp можна тут.  

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button