Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23263 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Підприємство роками закуповує запчастини та шини за завищеною вартістю.

Служба безпеки України виявила корупційну схему, за допомогою якої за останні чотири роки в КП “Київпастранс” розікрали 40 млн гривень. Про це пише видання «Лівий берег».

Виведені гроші чиновники переводили в готівку через фіктивні фірми і привласнювали.

Як повідомила прес-служба відомства, посадові особи підприємства купували запасні частини та пневматичні шини для транспорту у ряду комерційних структур столиці за завищеною у кілька разів вартістю. Розкрадання державних і комунальних засобів відбувалося і під час оплати підприємством інших товарів, робіт і послуг за цінами значно вищими від середньоринкових. Виведені гроші чиновники переводили в готівку через фіктивні фірми і привласнювали. Силовикам вдалося знайти документацію, носії інформації, які підтверджують злочин, а також статутні документи та печатки фіктивних структур.

Тролейбус забирає агітаційну продукцію

Нагадаємо, що чинний директор КП «Київпастранс» Сергій Майзель балотується у депутати Київради у мікрорайоні Троєщина. Нещодавно там відкрили новий трамвайний маршрут, яким ходить відремонтований трамвай Белкоммунмаш, куплений Києвом у 2012 році. Також комунальний транспорт (тролейбуси) бере участь у передвиборчій кампанії Майзеля, перевозячи ввечері агітайційну продукцію цього кандидата. Про це пише Іван Сидорчук у групі «Транспорт Києва».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button