Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23475 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На арт-заводі ПЛАТФОРМА відкрився магазин вуличного одягу Camden Town, де представлені американські та європейські бренди.

В одному концепт-сторі організатори зібрали більше десяти марок, які раніше можна було лише замовляти онлайн і чекати кілька тижнів, перш ніж їх доставлять. Колекції у крамниці оновлюються постійно, як і в офіційних європейських магазинах.

camdenin1

Тут представлені бренди:

MERC – англійська марка одягу. На ринку з 1967 року. В Україні широко відома серед «хуліганів-футбольних фанатів». У Camden Town представлена ​​класична лінія: поло, традиційні англійські парки з картатою підкладкою, трикотажні кардигани, приталені сорочки, сорочки на випуск, з круглими комірцями і широкими манжетами, чоловічі брюки-дудки зі стрілками, блейзери.

Urban Classics – на ринку з 2005 року. Заснований в Німеччині. Виробляє величезний асортимент продукції, представлений більш ніж в 1000 європейських магазинах. Надихає хіп-хоп слухачів, створений для танцюристів, розроблений для міської та вуличної повсякденності. Продаються куртки, парки, реглани, толстовки, майки, спортивні штани.

Famous stars and straps – американський бренд, лінія одягу та аксесуарів Famous Stars & Straps була заснована Тревісом Баркером, більш відомим у якості барабанщика blink-182, в грудні 1999 року. Вуличний одяг для шанувальників панк-року та хіп-хопу представлений ​​в першу чергу чоловічою колекцією речей і аксесуарів. У магазині представлені реглани, толстовки, футболки, шапки, штани цього бренду.

camdenin6

Crooks & Castles – неординарний і маргінальний бренд Crooks & Castles. Його обирають Jay-Z, Kanye West, Outkast і Drake. Навіть сама назва марки – плоди натхнення хіп-хоп текстами. А сленгове Cocaine & Caviar – кредо запеклих хастлерів, у побуті. Речі для тих, хто не боїться бути зухвалим.

Hype – британський бренд. Заснований в 2011 році, двома 17-ти річними студентами. Відомий в Англії серед молоді. В Camden Town можна знайти рюкзаки, світшоти, шапки і кепки цього бренду, який в Україні практично не представлений.

Інші бренди: ICHI і Soaked in luxury, BLEND / Blendshe, Casual Friday by Blend, Vans.

camdenin16

Організатори зосередили свою увагу на європейських і американських брендах, які вже довгий час перебувають на європейському ринку. Це популярні марки одягу для середнього класу. Так само власники магазину співпрацюють з українськими дизайнерами.

Надихнувшись колоритом знаменитого району Лондона – Кемден Тауном, організаторим захотілося перенести частину цієї атмосфери до Києва.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button