Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23270 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

13-14 лютого в Києві відбудеться медіа-хакатон, присвячений енергетиці та енергетичним реформам, котрі є критично важливими для економіки цілої країни та добробуту кожної української сім’ї.

DSC0087

Учасники матимуть можливість послухати лекції відомих експертів у галузі енергетики та комунікацій та неофіційно з ними поспілкуватись. Після лекційної частини учасники хакатону разом із експертами розроблятимуть медіа-матеріали, котрі вже за кілька тижнів мінятимуть уявлення наших співгромадян про енергетику та необхідні у ній зміни.

Під час дводенного медіахакатону будуть розвіяні міфи, оприлюднена інсайдерська інформація від найкращих експертів галузі та вдосконалена комунікаційна майстерність. На вас чекає теоретична «прокачка», тематичні воркшопи, тренінги як писати вдалі тексти та підготувати медійний матеріал. Результатом першого в Україні медіа-хакатону у сфері енергетики стануть готові тексти і публікації найкращих матеріалів у авторитетних виданнях за підтримки фахівців з комунікації реформ

Реєстрація дійсна до 10 лютого за посиланням. Місце проведення хакатону буде повідомлено учаснику у разі успішного відбору 11 лютого.

Організатори: Greencubator, за підтримки People in need, Реанімаційний Пакет Реформ, Відкритий університет реформ. Участь у заході безкоштовна.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button