Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В ТРЦ «Караван» за адресою вул. Лугова, 12 відкрився салон електромобілів компанії EcoCars, пише Ain.ua.

Снимок

Компанія займається продажем і обслуговуванням електромобілів Nissan і Tesla у Києві, Одесі і Львові. Як стверджують в EcoCars, салон площею у 255 кв. м є першим в Україні концептуальним салоном електромобілів.

За словами співзасновника EcoCars Станіслава Луцковича, в салоні представлені найпопулярніші електромобілі у світі. Також клієнти можуть замовити будь-яку модель, що випускається світовими виробниками. Крім цього в салоні можна придбати станцію швидкої зарядки від різних виробників. Компанія пропонує послугу Trade-in — клієнти можуть обміняти старий автомобіль на новий екологічний. А при купівлі електромобіля в цьому салоні надається гарантія і рік безкоштовної зарядки.

Тест-драйв можна також замовити у львівському представництві компанії у БЦ «RIUS».

EcoCars — дочірня компанія BLS і VRC, які займаються прокатом автомобілів в Україні з 2007 року. На український ринок електромобілів компанія зайшла в 2015 році і позиціонує себе як одного з лідерів у сегменті. Компанія реалізує не тільки нові, але і ті електрокари, що були у використанні. Також EcoCars розвиває мережу безкоштовних зарядних станцій TOKA у Львові, Одесі і Києві.

Фото: EcoCars

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button