Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Віднині міжнародний фестиваль сучасного мистецтва «ГОГОЛЬFEST» у постійному режимі буде проходити на арт-заводі ПЛАТФОРМА, повідомляє Українська правда з посиланням на засновника фестивалю Владислава Троїцького.60feda72ae7ee315ee4047f807eb4fe8[1]

Режисер сподівається, що фестиваль нарешті знайшов свій дім на арт-заводі. Під час співпраці з арт-кластером «ГОГОЛЬFEST» презентуватиме не лише сучасне мистецтво, але й образ сучасної України, яка нарешті полюбить себе. На оновленому фестивалі глядачі зможуть ознайомитися з сучасною хореографією, візуальним мистецтвом, театром та музикою. Найближчим часом на   презентують проекти, створені «ГОГОЛЬFEST» у співпраці з закордонними партнерами з 20 країн світу, серед яких Литва, Німеччина, Ізраїль, Чехія, Франція та Швейцарія.

Події відбуватимуться протягом літа, але основна масштабна фестивальна програма «ГОГОЛЬFEST» традиційно запланована на вересень.

Нагадаємо, перший фестиваль сучасного мистецтва «ГОГОЛЬFEST» проходив 2007 року в «Мистецькому Арсеналі». Далі фестиваль тричі змінював локацію: відбувався у Національній кіностудії ім. О. Довженка, на території закинутого заводу металоконструкцій на Видубичах, а також на території ВДНГ. 

За весь час існування фестивалю у ньому взяло участь понад 1000 митців з України та 40 країн світу.

Фото: comma.com.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button