Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

The Guardian оприлюднила перелік найкомфортніших міст для міленіалів — людей віком від 20 до 34 років. Рейтинг базується на таких чинниках, як культура, працевлаштування, мобільність, вартість житла.

eileen_gray2_a

YouthfulCities, глобальний індекс консалтингової компанії Decode, визначив 55 міст за їх ціновою доступністю в 2015 році. Використовувався ряд статистичних даних, включаючи, кількість годин, необхідних для того, щоб за місцеву місцеву мінімальну заробітну плату купити десяток яєць.

В категорії «оренда житла» на першому місці опинився Берлін, де двокімнатна квартира в місяць коштує близько 700 євро. Для порівняння, в Лондоні ця сума становить близько 2200 євро.

У галузі освіти лідирує Париж, завдяки поєднанню високої концентрації міжнародно визнаних вишів, низької плати за навчання і активної діяльністі роботодавців.

Відповідно до дослідження Accelerating Pathways, найпривабливішим містом для працевлаштування для молоді із середніми статками є Сингапур. У цьому місті-державі взяті до уваги такі фактори, як зростання кількості вакансій, якість робочих місць і легкість відкриття своєї справи. Міленіали, які навчаються там, мають додаткові переваги в охороні здоров’я, стипендіях та освітніх кредитах. Проте, варто зазначити, що Сингапур є досить дорогим для проживання містом.

У сфері культури у рейтингу виділено Лісабон, Монреаль, Боготу і Шеньчжень у Китаї. Зважаючи на те, що, згідно з дослідженнями, все менша кількість міленіалів послуговується автівками, в переліку виділено міста з розвинутим громадським транспортом. Це Гонконг, Стокгольм, Таллінн, де минулого року запровадили безкоштовний проїзд для містян, Амстердам і Копенгаген з їхнім культом велосипеда.

Також важливе значення для молоді має толерантність. Відкритим поглядом на життя можуть похвалитися Швеція, Сан-Франциско і Каліфорнія в цілому, Торонто і Окленд.

Фото: flickr-user Butz.2013

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button