Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьогодні Вищий господарський суд України відхилив касаційну скаргу підприємства «Господарське управління Київської міської ради профспілок» у справі за позовом Київської міської ради до вказаного товариства про знесення самочинного будівництва, та залишив у силі рішення судів попередніх інстанцій, якими позов Київської міської ради задоволено в повному обсязі, повідомляє прес-служба КМДА.

na-nizhnih-etazhah-ustanavlivajut-konditsionery_42c563724ad2d5b4b71ebcd5f3c950fa

Зокрема, зазначені особи зобов’язані знести самочинне будівництво у вигляді надбудови двох поверхів над адміністративною спорудою Об’єднання профспілок, що на вул. Хрещатик, 16.

Київська міська рада вже скерувала наказ до відділу Державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції в м. Києві щодо примусового виконання рішення суду в цій справі.

Нагадаємо, Профспілки разом з ТОВ «Буд-Жил-Пром» без відповідної дозвільної документації збільшили висотність Київського будинку профспілок на два додаткові поверхи. Київська міська рада ініціювала позов щодо перевірки висотності і виграла у трьох судових інстанціях.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button