Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Про відсутність представника Київради на суді розповіла депутатка Ольга Балицька, зазначивши, що стараннями активістів засідання вдалося перенести

13020209_1054473647957560_387005807_n

Зображення: Google Street View

Пізніше, повідомляє Depo.Київ, інформація була озвучена Ольгою Балицькою під час засідання Київради.

Секретар Київради Володимир Прокопів запевнив, що юристи мерії, як можуть, відстоюють питання стосовно обмеження поверховості будинку-монстру на Подолі. Втім, Прокопів не уточнив, чому юрист Київради не прийшов на сьогоднішнє засідання суду.

Небайдужий мешканець Старого Подолу Павло Калюк у фейсбук-групі «Подоляночка» уточнив, що засідання суду перенесли на 16 травня, вказавши причину – залучення та правильна подача документів експертів для судової експертизи. «Позивачі, – коментує Калюк, – ані юрист Київради, ані представник департаменту архітектури та містобудування на засідання не прийшли, лише представник департаменту культури».

Нагадаємо, раніше депутати обіцяли блокувати експлуатацію скандальної новобудови.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button