Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23444 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Мережа Wi-Fi у київському метро розширюється. Відтепер він доступний на семи станціях.

Карта 740х493

До мережі, що працювала на станціях Майдан Незалежності, Площа Льва Толстого та Олімпійська, приєдналися Хрещатик, Театральна, Золоті Ворота та Кловська.

Wi-Fi мережа Mosquito розпочала роботу в київському метро у вересні 2015 року. На сайті компанії обіцяють скоро обладнати бездротовим доступом до інтеренту всі станції метрополітену в столиці. Для побудови мережі у Mosquito використовують технологію , що перевершує стандарт передачі даних четвертого покоління (4G). Компанія обіцяє, що абоненти зможуть дивитися потокове HD-відео в режимі реального часу, швидко відправляти і завантажувати «важкий» контент.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button