Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23274 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

26 травня Платформа культурних ініціатив «Ізоляція» представить у Венеції свій проект «Архітектура України – за лінією фронту».

Ізоляція вих

Подія відбуватиметься в рамках офіційної паралельної програми 15-ої Міжнародної Архітектурної Виставки «Biennale Architettura 2016».

Проект покликаний відобразити те, що відбувається «за лінією фронту» через зіставлення історій Маріуполя та Донецька – сусідніх міст Донецького регіону, які опинилися по різні сторони крихких кордонів. На цій виставці фонд сподівається розглянути антропологічну, економічну, соціальну та культурну історію і водночас аналізувати соціальні та географічні кордони, які обмежують динаміку міст або навпаки, сприяють її розвитку.

Виставка складається з інфографіки, інтерв’ю, моделей, фільмів і друкованих матеріалів, покликаних ознайомити глядачів із різноманіттям, історією та культурою Донбаського регіону України. Матеріали досліджують урбаністичний ландшафт і повсякденність цих міст – те, якими їх побачили архітектори, митці, соціальні працівники та керівники великих підприємств.

Візуалізація даних створюватиме хроніку поточного конфлікту, що відображає різноманітну інформацію – від даних про окупацію, рівень смертності, гендерні та національні характеристики – до матеріалів про промисловий експорт, олігархат і владу.


Місце: Spazio Ridotto, 1388 Calle del Ridotto, San Marco, Венеція.

Час: 26 травня — 30 червня 2016 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button