Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23448 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Мери чотирьох українських міст оголосили бажання, аби Євробачення-2017 відбулося у них.

DSC_0929_webb

Віталій Кличко заявив, що у Києві ймовірною локацією для проведення конкурсу може стати НСК «Олімпійський». Нагадаємо, Київ вже приймав конкурс у 2005 році після перемоги Руслани.

«Київ готовий до проведення Євробачення. Дискусії щодо інших міст не мають під собою підстав, оскільки Київ – найбільш підготовлене місто для проведення таких значимих заходів. Впевнений, що те завдання, яке є, – організація конкурсу, забезпечення правопорядку, інфраструктури, транспортного сполучення для гостей, – ми виконаємо на 100%», – зазначив мер Києва.

Разом з тим, мер Дніпропетровська Борис Філатов планує звернутися до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією провести Євробачення-2017 у цьому місті, повідомляє «Громадське» з посиланням на прес-службу партії «Укроп».

Про те, що Одеса й Львів готові прийняти конкурс у себе, оскільки мають готову інфраструктуру, багату культуру й історію, – відповідно повідомили Геннадій Труханов й Андрій Садовий.

Пісенний конкурс Євробачення відбувається протягом шістдесяти років з 1956 р. За цей час у ньому перемагали: представники Ірландії – сім разів, Швеції – шість разів, стільки ж – Люксембургу, Великої Британії – п’ять разів.

У Швеції конкурс тричі відбувався у Стокгольмі, двічі – в Мальме й раз у Гетеборзі. У Великій Британії, крім Лондону, конкурс проходив у Бірмінгемі, Брайтоні, Единбурзі й Харрогейті.

Цього  року Україна отримала свою другу перемогу після 2004 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button