Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23479 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На території ВДНГ у травні відбудуться майстер-класи з освоєння освітньої гри Minecraft: Education Edition.Minecraft_UKR новина

Minecraft Education Edition – це нова версія гри для навчальних закладів. За допомогою неї діти можуть створювати віртуальні світи, досліджувати їх, проектувати різні об’єкти й ділитися своїми творіннями та знахідками з іншими учнями. Раніше «Хмарочос» розповідав, як втілюють у життя заплановані дітьми у Minecraft проекти шкільних подвір’їв.

21 та 22 травня в рамках фестивалю Kyiv Mini Maker Faire вчителі Кіровоградського колегіуму проводитимуть майстер-класи. Вони розкажуть, як гра Minecraft може стати реальним і корисним інструментом для освіти та продемонструють її особливості на таких практичних прикладах, як історія, математика та географія. Охочих відвідати майстер-класи запрошують зареєструватися через форму.

Також 21 травня о 15:00 відбудеться лекція за участі керівника освітньої програми «Партнерство в навчанні» Романа Рудюка на тему «Гейміфікація навчального процесу: Як навчання може стати цікавим для дітей».


Місце: Національний комплекс «Експоцентр України» (ВДНГ)

Адреса: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1

Дата: 21-22 травня

Час: 12:30, 14:30, 16:30, 18:00

Вартість: Безкоштовно. Вхід до Kyiv Mini Maker Faire – за умовами фестивалю.


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button