Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23430 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вулиці Туполєва облаштовано пілотний пішохідний перехід із освітленням на сонячних батареях.

Перехід 1

Фото: Кличко – мер

За словами мера Києва Віталія Кличка, до кінця року освітлення буде встановлене загалом на 260-ти пішохідних переходах міста.

Під час обстеження пілотного проекту переходу на вулиці Туполєва його запропонували модифікувати, облаштувавши підвищений перехід, який змусить водіїв знижувати швидкість.

Мер Києва зазначив, що при формуванні переліку переходів, де буде встановлене освітлення, була врахована інформація щодо аварійності на пішохідних переходах. Біля переходу на Туполєва розміщено карту, в якій зазначені місця, де буде облаштоване освітлення, та черговість запуску нових переходів.

Перехід 2

Фото: Кличко – мер

Нагадаємо, раніше «Хмарочос» писав, що транспортна комісія Київради підтримала петицію про встановлення освітлення для київських пішохідних переходів, а на виконання відповідного рішення у 2016 р. з бюджету було виділено 20 млн грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button