Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23269 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київрада дозволила УПЦ КП не платити пайовий внесок за будівлю в Десятинному провулку, мотивуючи своє рішення тим, що цей житлово-офісний комплекс є культовою спорудою.

Десятинний

Зображення: censor.net.ua

Про це повідомила громадська активістка Юлія Нікітіна на своїй сторінці у facebook.

39046_136816399690714_8093606_nЮлія Нікітіна
громадська активістка

«Вдумайтеся – будинок, навколо якого був таких розмірів скандал, пам’ятник тісній співпраці Філарета і регіонала Зубика, визнаний культовою спорудою! Київ, у якого немає грошей ні на що, в якому 90% тротуарів виглядають так, ніби дивом вижили після бомбардування, відмовився від 2 мільйонів гривень. Тому що в Десятинному провулку стоїть культовий офісний центр».

Пізніше з’явився поіменний список (перша і друга сторінки) депутатів, які голосували за звільнення УПЦ КП від пайового внеску. Половина з них – депутати фракції «Солідарність», але свої голоси дали фракції Київради, в тому числі «Єдність», «Самопоміч», «Батьківщина» та «ВО “Свобода”».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button