Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Компанія розпочала створення інфраструктури для клієнтів-велосипедистів.

Нова пошта 1

«Нова пошта» вже облаштувала понад 400 паркувальних місць поруч із 150 відділеннями у семи містах України: Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Полтаві та Запоріжжі. До кінця серпня з’являться ще близько 50 паркувальних стійок. Мережа парковок стала найбільшою в Україні серед створених коштом приватного бізнесу. Дизайн та спосіб облаштування паркомісць розроблено у співпраці з Асоціацією велосипедистів Києва. Список відділень, де вже доступний сервіс велопаркування, доступний за посиланням. Вже з 20 серпня інформацію про них буде включено до загальної карти мережі «Нова пошта» на сайті компанії.

Нова пошта 2

Наразі відбувається велопробіг «Велика країна на великах», організований «Новою поштою» , у якому зможуть взяти участі усі охочі. Велопробіг охопить міста, де вже можна скористатися парковками. 6 серпня він стартував у Полтаві. 13 серпня до ініціативи долучаться дніпряни. Далі графік пробігів виглядатиме так: 20 серпня – Одеса, 27 серпня – Львів, 3 вересня – Харків, 10 вересня – Київ.

Нова пошта 3

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button