Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23453 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У серпні коворкінг на арт-заводі «Платформа» відкрив третій поверх, збільшивши свою площу ще на 600 квадратних метрів. Community of creators – саме так називають нове місце для роботи засновники коворкінгу. На відміну від попердніх зон, на третьому поверсі можна буде зручно розміститись великим командам від 15 осіб.

14079863_1078359635585435_2097529860554182658_n

За рік з часу свого відкриття коворкінг збільшився на два поверхи, тепер його загальна площа складає близько дві тисячі квадратних метрів. Останні оновлення торкнулись третього поверху будівлі, де за декілька місяців нічних ремонтів зробили повноцінний робочий простір.

Тут знаходяться open-space зони, де можна за бажанням закріпити за собою робоче місце, капсули для роботи невеликими групами та повноцінні відокремлені кабінети, розраховані на 15 та більше осіб, а також кухня зі столами та лавами, зона для відпочинку.

Перебування у коворкінгу коштує:

  • 4 дні на місяць й чотири години у кімнаті для переговорів – 500 гривень;
  • 3-7 днів на тиждень – від 1200 гривень;
  • Робоче місце (закріплене чи незакріплене) – від 2250 гривень;
  • Private Office –  3500 гривень за людину,
  • Big Office на 15 осіб – 25000 гривень.

Концепція нового приміщення не змінилась: коворкінг «Платформа» – це максимально зручне для роботи місце. Обмеження у сферах відсутнє, та здебільшого тут розташовані програмісти, дизайнери, продакшн-студії, утворюючи єдину еко-систему.

«У нас усі всіх знають. Якщо раптом девелоперу треба розробити дизайн для свого проекту, він не звертається до невідомих фірм, він йде до сусідів-дизайнерів, з якими щоранку обговорює футбол. Такий мікроклімат дуже сприяє робот», – ділиться один з резидентів коворкінгу Ігор.

Охочі тут працювати за фіксовану плату, яку можна переглянути на сайті, отримають:

  дерев’яний стіл,
   зручний (перевірено) стілець,
  шухлядку для зберігання особистих речей,
  лампу,
  безкоштовний швидкісний wi-fi,
  безкоштовну воду, каву та чай, печиво,
   доступ до чистої вбиральні та душ.

Над проектом як завжди працювали Катерина Горіна та Рафаель Юха, особисто узгоджуючи кожну деталь. За словами засновників коворкінгу, скоро вони планують відкрити коворкінг у центрі Києва.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button