Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київською місцевою прокуратурою №4 спільно з працівниками Нацполіції виявлено факт самовільного зайняття земельної ділянки на Трухановому острові та незаконного будівництва на ній, йдеться у повідомленні на сайті Прокуратури м. Києва.

Власника закладу повідомлено про підозру у скоєнні злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

14199551_1751525975099376_7488050878927211777_n

фото: ЮБК

У ході досудового розслідування встановлено, що підприємець, не маючи жодного правовстановлюючого документа, самовільно зайняв майже 30 соток землі на території пам’ятки ландшафту місцевого значення «Історичний ландшафт Київських гір і долини р. Дніпра» та розмістив на ній розважальний комплекс із закладами громадського харчування, заявляють у Прокуратурі.

Адміністрація ЮБК зазначає: «Це продовження історії, яка відбулася на Фестивалі Hedonism, про яку ми дуже детально писали і викладали у публічний доступ усі відповідні документи. Прокурори і міліціонери старого режиму вимагають грошей і пресують наш заклад з неіснуючих причин. Ми займаємося приватним бізнесом і маємо усі документи, які отримали від Київської міської адміністрації, про що неодноразово писали і надавали їх як ЗМІ так і відповідним органам».

ЮБК 1

Досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії з метою встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та звернення до суду з позовом про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки.

Нагадаємо, 29 липня 2016 року у клубі напередодні фестивалю Hedonism поліція почала обшук закладу, аргументуючи свої дії несанкціонованим продажем у ньому алкоголю.

«Южный берег Киева» –заклад на Трухановому острові, відкритий у травні 2015 року. У ньому діє бар, заклад громадського харчування, клуб та концертний майданчик.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button