Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Протягом двох днів ПАРКУ(вання) тут відбуватимуться освітні та розважальні події від Асоціації велосипедистів Києва, PinchukArtCentre, магазину «Цитрус», а прилеглі кафе винесуть столики на територію, де зазвичай стоять припарковані машини.

Паркування 1
Cвято пішохідного простору «День ПАРКУ(вання)» – це щорічний захід, який проходить в усьому світі та під час якого проактивні мешканці міста перетворюють паркувальні місця для автомобілей у тимчасові громадські парки. У Києві він святкуватиметься в рамках Європейського тижня мобільності.

Асоціація велосипедистів Києва у суботу, 17 вересня організує безкоштовний велопрокат, велошколу та проведе майстер-клас з обслуговування велосипеда:

11:00-20:00 Велоточка + безплатний велопрокат
12:00-14:00 Велошкола з безпеки руху АВК
15:00-17:00 Велошкола з безпеки руху АВК
17:00-19:00 Майстер-клас з обслуговування велосипеда

PinchukArtCentre протягом вихідних пропонує освітню програму для дітей. Участь у всіх програмах і подіях арт-центру безкоштовна за умови реєстрації на сайті.

17 вересня, 12:30
Каляки-Маляки (заняття для дітей 4-5 років).
Викладач – Аня Гончар

17 вересня, 15:00
Зберемося разом! (заняття для дітей 5-7 років)
Викладач – Ольга Шишлова

18 вересня, 12:15
Сімейні неділі (заняття для дітей 4-6 років)
Викладач Оля Шишлова

18 вересня, 15:00
Артфрендс (заняття для дітей 12-17 років)
Викладач Оля Шишлова

Окрім цього, у Бессарабському проїзді діятиме промозона електротранспорту від магазину «Цитрус». У промозоні розмістять пневмошатер 4,5 х 4,5 м, в якому будуть представлені різноманітні види електротранспорту для тестування. Охочим навчитися ними користуватися допоможуть два інструктори.

Європейський тиждень мобільності щороку святкують з 16 по 22 вересня у понад 5 000 міст Європи, щоб показати, що використання приватних автомобілів потрібно зменшувати, а використання громадського транспорту, велосипедів і пішохідних зон – збільшувати.

Про інші події від Асоціації велосипедистів Києва в рамках Європейського тижня мобільності читайте у нашій статті.


Місце: Бессарабський проїзд

Дата: 17-18 вересня

Вартість: безкоштовно


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button