Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київська міська рада обмежила час продажу алкоголю у стаціонарних магазинах з 23:00 до 10:00.

Alcohol 1

Фото: vb.ua

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі в столиці. Відповідні обмеження діятимуть з 23:00 до 10:00 для всіх суб’єктів господарювання, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, окрім закладів ресторанного та швидкого харчування.

«Це сприятиме впровадженню соціально орієнтованої та дружньої концепції розвитку міста, зниженню рівня дитячого п’янства та зменшення криміногенної ситуації в столиці», – вважає співавтор проекту рішення депутат Київради Владислав Михайленко.

Як зазначив радник мера Києва, нардеп Дмитро Білоцерковець, рішення поки що є насамперед політичним, але воно повинне мотивувати міські структури знайти практичні способи обмеження і покарання.

Рішення підтримали 86 депутатів.

Нагадаємо, раніше Київрада заборонила продаж алкогольних напоїв у МАФах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button