Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23274 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З січня 2017 року на місці колишньої фабрики імені Рози Люксембург у Києві у тестовому режимі відкриється простір Creative Quarter – місце, яке консолідує креативний офісний простір й операційні витрати компаній. Про це третього жовтня розповіли на презентації СЕО проекту Ілля Кенігштей й Роман Хміль.

Creative Quarter відкриється за адресою Протасів Яр, 2. В основі роботи простору лежатимуть ідеї економіки спільного користування (sharing economy) з орієнтацією на ІТ-ринок. Три основні цінності спейсу: простір, спільноти й послуги. У просторі будуть скляні бокси різної місткості, а також місця для відпочинку, ведення переговорів, кухні, барні стійки, де готуватимуть каву, а в спеціальні години (happy-hours) пригощатимуть безкоштовним вином. Для спільноти у просторі відбуватимуться воркшопи, лекції, виїзні літні та зимові табори. Для резедентів простору забезпечать усю необхідну операційну діяльність, таким чином, команди можуть сконцентруватися на виконанні своїх основних задач. 

Засновники прагнуть створити екостистему, в рамках якої компанії будуть забезпечені усім необхідним для стрімкого росту на внутрішньому ринку й для виходу за його межі. Комплекс матиме загальну площу близько 8 000 кв. м, куди планують помістити 1000 робочих місць. Перша черга, яка буде запущена зимою 2017 року, відкриється на одному поверсі, площею близько 2000 кв м. Як зазначив Ілля Кенігштейн, приміщення має великий потенціал для росту. В тому числі там є пласка покрівля, на якій згодом можна буде проводити різноманітні заходи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Старе трамвайне депо у Львові перетворять на «Креативний квартал»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button