Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві запустили онлайн-платформу «Громадський проект», яка дозволяє містянам вносити пропозиції з покращення міського простору.

screen-shot-2016-10-05-at-13-47-58

За допомогою платформи кожен киянин може подати свій проект розвитку міського середовища, долучившись до Бюджету участі. Бюджет участі – це відкритий діалог між міською владою та громадою міста щодо розподілу частини міського бюджету. У КМДА розраховують, що жителі міста подаватимуть ідеї, спрямовані на підвищення комфортності проживання у Києві, зокрема, у сфері енергозбереження, освіти, охорони здоров’я, розвитку інфраструктури та спорту, соціального захисту та інші.

Після того, як проект розглянуть і опублікують на сайті, розпочнеться публічне голосування. Наступні етапи – визначення переможців і реалізація задумів. Проекти, які найбільш активно підтримають кияни під час відкритого голосування, будуть реалізовані бюджетним коштом. Подавати можна ідеї, вартість яких не перевищує мільйон гривень. На рік на реалізацію проектів з бюджету планують виділиіи 50 мільйонів гривень.

Прийом проектів відбувається з 22 вересня по 23 жовтня. Голосування триватиме з першого по дев’яте листопада. Наразі на сайті немає жодної пропозиції від містян.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button