Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Компанія IBS Education, яка пропонує різні формати бізнес-навчання, другий рік поспіль проводить спеціальні школи не тільки для дорослих, а й для учнів київських шкіл. У цих навчальних таборах майбутні спеціалісти можуть визначитись з професією та опанувати важливі навички. Ми зібрали цікаві факти про новий формат навчання.

pm6fhp1oegy-1

1.Профорієнтаційні табори відбуваються п’ятий сезон поспіль

Осінній табір для школярів, де їм допомагають визначитись з майбутньою професією та зробити власний проект, буде п’ятим в історії програми. Табір IBS є унікальним для Києва заходом, що включає в себе профорієнтаційний тренінг, заняття з викладачами, ділові ігри по кожній з професій, лекції від практиків, а також фінальну презентацію проекту перед учасниками табору.

2. Це корисний спосіб провести канікули з навчанням, спілкуванням та розвагами

Цього разу табір відбувається у двох різних локаціях. Учні 9 класів будуть навчатись за адресою: вул. Нововокзальна, 3 (KIT Center), а учні 5-8 класів за адресою: Хрещатик, 15 (Пасаж). В кожній групі навчаються не більше 20 людей. В цих міні-групах проходять теоретичні заняття та ділові ігри. Також під час навчання є можливість поспілкуватись з бізнес-практиками та тренерами  і своїми однолітками. Ввечері передбачено розважальну програму (кіно, боулінг або вільний простір).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Києві відбудеться літній освітній табір для дітей

qetgbqdcumg

3. За тиждень можна спробувати себе у 9 професіях

Ділові ігри передбачають знаймоство з такими професіями: маркетинг, фінанси, політика, IT, психологія, HR, тощо. У кожній з професій передбачені заняття з провідними викладачами, ділові ігри. Усі професії так чи інакше пов’язані з роботою у бізнес-сфері і показують різні аспекти діяльності підприємства, або різні галузі економіки з перспективою розвитку в Україні.

4. Окрім професій, діти опановують корисні навички для майбутньої професійної діяльності

Серед навичок: мистецтво проводити презентації для клієнтів або колег, ораторське мистецтво, лідерство, основи психології для розуміння інших, IT, особистий тайм-менеджмент, тощо. Ці ключові навички є корисними незалежно від обраної професії і можуть допомогти не тільки у роботі в майбутньому, але й у навчанні в школі та обраному університеті.

5.Додатково школяр може пройти профорієнтаційне тестування з психологом

Додатково можна пройти профорієнтаційне тестування, що включає профорієнтаційні тести, участь у командних іграх на виявлення поведінкових індикаторів, індивідуальне інтерв’ю з психологом за результатами тестів. Повний результат тестування, командних ігор та інтерв’ю з психологом батьки отримують на свою електронну пошту.

6.Осінній табір вперше проведуть для учнів 5-8 класів

До цього події проходили лише для учнів старших класів, де вони знайомились з різними професіями, щоб обрати подальший шлях для себе. Тепер у такій формі будуть також проводитись заняття для дітей, починаючи з 5 класу. Навчання відбуватиметься в ігровому форматі, учасники зможуть отримати знання про базові професійні навички.

Переглянути детальнішу інформацію і записатися на осінній табір для школярів можна за посиланням.

Час: 31 жовтня – 4 листопада

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button