Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Із 31 запропонованої петиції за рік реалізована лише одна.

image

Про це стало відомо зі звіту Київради про статус розгляду петицій.

Згідно зі звітом, за станом на вересень 2016 року реалізована лише одна із більш ніж тридцяти підтриманих петицій. Суть цього звернення полягає у тому, щоб продовжити зимові канікули 2016 року на час великих морозів.

«З метою економії енергоресурсів та збереження здоров’я дітей пропоную продовжити канікули до 18 січня, або хоча б на 11-13 січня, коли буде близько мінус 20 градусів. Адже на 11 січня, коли учні Києва мають вперше піти до школи в 2016 році, синоптики прогнозують 25 градусів морозу», – сказано в петиції. Тоді, в результаті, столична влада ухвалила рішення про тимчасове припинення навчального процесу в загальноосвітніх навчальних закладах міста.

У той же час багато петицій застрягли на етапі погодження та засідань робочих груп. Наприклад, дуже важлива для міста петиція «Зробити Київ дружнім та безбар’єрним для всіх категорій громадян» в останній раз була в роботі у квітні, коли було надано протокольне доручення Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації опрацювати проект програми «Київ без бар’єрів»

Нагадаємо, електронна петиція – це онлайн-сервіс для громадян, який діє з листопада 2015 року на сайті Київради і дає можливість донести ініціативи соціально активних громадян до Київради.

Петиція приймається до розгляду в тому випадку, якщо її підписали 10 тисяч і більше осіб протягом 90 днів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button