Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Банк дає позики фізичним особам зі ставкою 0,001% річних на термін до одного року.

Фото: autocarpro.in

«Кредобанк» запровадив спеціальну програму пільгового кредитування купівлі електромобілів для фізичних осіб. Пропозиція зі ставкою 0,001% річних діє при оформленні кредиту на термін до одного року за умови оплати не менш ніж 50% вартості автомобіля.

«При отриманні кредиту на два та три роки ставка фіксована та складатиме відповідно 5,99% та 6,99% річних, а при кредитуванні на 4,5 та 6 років ставка становитиме 8,49%, 9,49% та 11,49% річних на перші три роки обслуговування», – підкреслили в банку та додали, що програма діє для придбання як автомобілів з електричним двигуном, так і для гібридних автомобілів.

Кредит на придбання електромобілів також можна оформити з першим внеском розміром 30%.У цьому випадку ставка складе 2,99% річних при кредиті на один рік, 7,99% – на два роки, 8,99% при кредиті на три роки та відповідно 9,49% річних, 11,99% річних та 12,99% річних на перші три роки при оформленні кредиту на 4,5 та 6 років.

Комісія за видачу кредиту складає 3,99% при оформленні кредиту на один рік та 2,99% при кредитуванні на довший термін.

Як заявив директор департаменту автокредитування «Кредобанк» Олександр Кушлик, програма «Кредобанку» має на меті зробити доступними для українців електромобілі та внести свій вклад у поліпшення екологічної ситуації в Україні.

Нагадаємо, що раніше Ощадбанк встановив дві зарядні станції для електромобілів у Дніпрі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button