Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Завдяки установці додаткових акумуляторів запас ходу збільшено в 2,5 рази.

news-a70100-940

Фото: bogdan.ua

Про це повідомляє прес-служба «Богдан Моторс».

Конструктори луцького заводу «Богдан Моторс» представили нову версію свого електробуса.  Тепер запас ходу «Богдан А70100» на одному заряді збільшено до 250 км. Це стало можливим завдяки додатковим акумуляторним блокам, які встановлені на електробус.

Крім того, скоротити час підзарядки можливо до 15 хв за допомогою модуля підзарядки батареї від тролейбусної лінії

Електробус «Богдан А70100» – це міський низькопідлоговий електроавтобус, виготовлений у співпраці з польськими партнерами. Автобус довжиною 12 метрів здатний вмістити 75 пасажирів і розвивати швидкість до 70 км/ч. На електробусі встановлені Li-Ion батареї акумуляторів та синхронний тяговий двигун на постійних магнітах. В даний час «Богдан А70100» успішно експлуатується в Любліні (Польща).

Нагадаємо, що перший електробус в Україні був представлений в Львові.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button