Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У секретаріаті Київраді створили «Управління з питань децентралізації, розвитку місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків», повідомляє прес-служба КМДА. За відповідне рішення проголосували 84 депутати.

Управління відповідатиме за якісний зв’язок з громадою. Воно створюється за прикладом Скандинавських країн, де подібна практика застосовується уже десятки років.

Тут працюватиме 15 співробітників. Структурний підрозділ складатиметься з двох відділів: з питань децентралізації та з питань розвитку місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків.

Серед головних функцій нового управління – робота з електронними зверненнями громадян, проведення громадських слухань та взаємодія з громадою.

Ці відділи вирішуватимуть нагальні потреби міста, основуючись на громадських ініціативах, а також забезпечуватимуть розвиток місцевого самоврядування у столиці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button