Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Було відновлено ділянку лісу, яка постраждала внаслідок людського впливу, передає Екоцентр.

222

Фото: WWF

29 жовтня з нагоди 20-ої річниці своєї діяльності гурт Тартак спільно з громадським рухом Екоцентр, Голосіївським національним природним парком та WWF в Україні провів акцію «20 по 20».

Планувалося висадження мінімум 400 дерев: по 20 за кожен рік діяльності гурту «Тартак». Але учасники із запалом посадили близько 600 дерев.

22

Фото: WWF

Акція проходила на території, яка належить до Національного природного парку «Голосіївський». Відмітимо, що близько семи років її не вдавалось відновити.

Онсовним завданням активістів було привернути увагу громадськості до існуючої проблеми незаконного знищення лісу та необхідності бережливого ставлення до природи.

2

Фото: WWF

Нагадаємо, 2 листопада в Києві розкажуть про озеленення міст на прикладі Польщі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button