Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Про це пише заступник голови КМДА Ілля Сагайдак у своєму акаунті на Facebook.

14908178_10211988131208270_6880204220413594670_n-1

Окрім нової розв’язки на Печерську, офіційними особами КМДА анонсовано також реконструкцію Голосіївського проспекту. Планується створення восьми смугової магістралі у житловому районі з парком без наземних переходів (тільки з підземними).

Ілля Сагайдак пише: «Попри всі перепони і надзвичайно складну бюрократію, Голосіївський проспект має бути реконструйований та стати зручною швидкою магістраллю безперервного руху з підземними переходами».

Ця гіпотеза не перевірялась на Транспортній моделі Києва, а тому не має транспортного обгрунтування, яке б підтверджувало правильність цього рішення.

За словами Сагайдака, рішення створювати нову магістраль підтримав також міністр екології Остап Семерак.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button