Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Київській міській держадміністрації затвердили організаційно-правові заходи щодо реалізації петицій, які отримали схвалення мера міста. Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

2466610 22.07.2014 Председатель Киевской городской государственной администрации Виталий Кличко на расширенном заседании коллегии КГГА. Александр Максименко/РИА Новости

Фото: Lenta

Згідно з документом, передбачена чітка процедура розробки заходів щодо реалізації петицій, контролю за планом їх виконання та конкретні підстави для зняття петицій з контролю. Остаточне рішення щодо підтримки петиції, після проходження нею відповідної процедури (не пізніше десяти днів з моменту початку розгляду), приймає мер Києва Віталій Кличко.

Після цього мер визначає одного зі своїх заступників відповідальним за реалізацію схваленої петиції. Через один день цей заступник повинен дати вказівку підлеглим йому підрозділам КМДА про підготовку заходів щодо реалізації петиції, потім затвердити їх і дати доручення зазначеним в плані структурним підрозділам.

Раз на два місяці заступник голови КМДА, відповідальний за реалізацію петиції, повинен звітувати про виконання плану. При цьому, департамент суспільних комунікацій забов’язаний розміщувати інформацію на порталі електронних петицій.

З контролю електронна петиція може бути знята лише за умови вирішення порушеного в петиції питання, у випадку обставин, які роблять подальше виконання петиції неможливим та при значних витратах міського бюджету, які не можуть бути передбачені в поточному або наступних роках.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button