Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Старшокласникам допоможуть визначитись із професією.

На цих зимових канікулах у Києві вже вшосте відбудеться профорієнтаційний табір для учнів 8-11 класів. Організатором табору є компанія IBS Education, яка знає про проблему складного та свідомого вибору майбутньої професії. Компанія IBS крім освітніх проектів для школярів, реалізує ще заходи для студентів, і дуже часто зустрічає молодих людей, котрі вже на студентській лаві розуміють, що займаються не тим, до чого мають хист. Саме тому варто отримати максимум інформації, щодо майбутньої професії ще в школі.

uhyeeogteo0

Зимовий табір IBS ознайомить із представниками 12 професій. Спочатку учасники зможуть дізнатись більше про сучасні професії, такі як: SMM, веб-дизайн, копірайтинг, створення сайтів. Після цього провідні спеціалісти у легкій та практичній формі ознайомлять з класичними професіями: маркетинг, бізнес, PR, фінанси, IT, журналістика, право, психологія. Окрім цього, ми підготували для наших учасників насичену програму з відвідування топових українських і міжнародних компаній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 фактів про навчальні табори IBS Education для школярів

За мови реєстрації до другого грудня, ви отримаєте не лише знижку, а й можливість відвідати інноваційну IT-компанію Ciklum абсолютно безкоштовно.

Протягом тижня учасники в групах працюватимуть над проектами, які представлять у кінці тижня перед журі та іншими учасниками. Організатори зазначають, що після цього табору дитина зможе визначитись із майбутньою професію та буде задоволена проведеним часом, що підтвурджують більше ніж 500 наших випускників попередніх таборів.

Більше інформації за посиланням: http://ibs-edu.com.ua/wintercamp або за телефонами 095-142-23-42 Вікторія, 063-374-76-40 Анна.


Місце: Brain Hub, 5 хвилин від м. Голосіївська)

Адреса: м. Київ, вул. Голосіївська, 17

Дата: 24-30 грудня

Вартість: від 1600 гривень


partners

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button