Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23451 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

«За двома зайцями» збирають сімейні рецепти киян.

gvult-14153-4-1448371074

З нагоди відкриття ресторану, після оновлення, власники  вирішили провести конкурс на найкращий київський «Рецепт від бабусі». Рецепти увійдуть до кулінарної книги «Рецепти від бабусі», а переможець отримає приз – святкову Новорічну ніч у ресторації.

Зберігаючи концепцію, «За двома зайцями» запрощує киян поділитись власним досвідом в приготуванні страв і кулінарною історією вашої сім’ї та стати співавтором меню ресторану. Запропоновані рецепти оцінюватиме незалежне жюрі в складі команди професіоналів.

15151452_1244663022271215_488256787_n

Немає жодних обмежень за типом страви чи національною приналежністю – це може бути закуска, суп, основна страва, десерт чи навіть сімейний напій. Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно надіслати текст рецепту на адресу електронної пошти [email protected] та зареєструватись на заході у мережі Facebook.

Жюрі обере переможця 13 грудня у День Святого Андрія.

Довідка

Київський ресторан «За двома зайцями» вікдрив свої двері у 2000 році за адресою Андріївський узвіз, 34. Дизайн інтер’єру, страви та атмосфера закладу переносять відвідувача у Київ 1913 року – велике купецьке місто в епоху кітча у міщанському середовищі. Сама ж назва відсилає до відомої однойменної п’єси Михайла Старицького та кінофільму, знятого за цим твором.

partners

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button