Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Вінниці тестують систему підсвічення на нерегульованих пішохідних переходах «Безпечний перехід», яка працює на сонячних батареях.

img_5342

Фото: http://i-vin.info/

Систему розробило вінницьке підприємство «Промавтоматика». Підсвітка оснащена спеціальною оптикою, яка дозволяє направляти промінь світла виключно на «зебру», що робить добре помітними пішоходів. Світло загорається лише тоді, коли людина натискає кнопку на регуляторі на пішохідному переході.

В першу чергу системи «Безпечний перехід» встановлюватимуть біля шкіл. На даний момент система тестується лише на одній вулиці.

Крім цього, вінницькі розробники представили систему обліку використаної енергії і терморегулятор Smart WARMATH, який встановлюється на системи опалення і дозволяє економити енергоресурси.

img_5343

Фото: http://i-vin.info/

Компанія «ПромАвтоматика Вінниця» працює на теренах України більше 10 років. Є лідером регіону у галузі автоматизації. Основним напрямком діяльності підприємства є автоматизація виробництва, виробництво електрощитового обладнання, продаж електротехнічної групи товарів, монтаж систем автоматики та електропостачання.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button