Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Цього разу на Михайлівський площі встановлять величезне оглядове колесо.

22

Фото: Folk Ukraine

У столиці підготували особливу різдвяно-новорічну програму святкувань, що складається з 21 події у п’яти різних локаціях. Про це повідомили заступник голови КМДА Ганна Старостенко та керівник проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький.

Центральне новорічне містечко розміститься у трьох локаціях: на Софійській і Михайлівській площах, а також на Володимирському проїзді.

На Софійській площі встановлять 26-метрову ялинку, яку привезуть з Івано-Франківської області. На локації розмістять крижані скульптури, проведуть виставку унікальних ілюмінацій та встановлять велику святкову сцену. Там облаштують великий оглядовий майданчик, з якого відкриватиметься панорама всього містечка.

На Михайлівській площі розміститься Місто розваг з оглядовим колесом заввишки 16 метрів. На площі будуть знаходитися дві гірки, 19-метровий тунель бажань та резиденція Святого Миколая.

Різдвяний ярмарок облаштують на Володимирському проїзді. Всього в новорічному містечку розмістять 100 будиночків, в яких будуть продавати їжу, напої та іграшки. Також повідомляється, що вперше будуть встановлені тематичні фотозони: біля мерії – на новорічну тематику, на Поштовій площі – десять стендів із країнами-переможцями Євробачення, а також фотозони на Софійській площі.

41993_800x600_2

«Окрім головної новорічної локації святкові заходи відбудуться на Контрактовій і Поштовій площах, біля київської мерії і на Співочому полі у Печерському ландшафтному парку», – зауважила Ганна Старостенко.

За її словами, на Контрактовій площі з 23 грудня до 9 січня відбуватиметься фестиваль «Казки старого Подолу».

Напередодні Дня Святого Миколая, 18 грудня, на Співочому полі відбудеться захід «Назустріч Святому Миколаю»

Також 7-8 січня на Співочому полі містяни зможуть зустріти справжнє українське Різдво разом із учасниками фестивалю «Країна Мрій Різдвяна».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button