Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Уночі 15 грудня біля станціі метро Оболонь тракторами знесли тимчасові споруди. Серед них – аптеки, побутові магазини й ломбард.

Фото: vnebo.com.ua

Тимчасові поруди були встановлені незаконно. На їхньому місці планують облаштувати сквер. Про це повідомив депутат Київради Владислав Михайленко на своїй сторінці в Facebook.

Також він опублікував проект майбутнього скверу та закликав киян ділитися своїми пропозиціями з приводу облаштування ділянки.

Фото: Владислав Михайленко

Як пояснив радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець, тимчасові споруди (МАФи) у цьому місці стояли незаконно ще з 2012 року, а їхніх власників неодноразово просили демонтувати конструкції самостійно. Крім того, він повідомив що для реалізації проекту залучатимуть кошти інвесторів та меценатів.

Нагадаємо, столичний суд скасував заборону на продаж алкоголю в МАФах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button