Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київський апеляційний суд ухвалив рішення про скасування заборони на продаж алкогольних напоїв у столичних МАФах. Повідомляє УП Київ з посиланням на слова народного депутата, радника мера з питань благоустрою Дмитра Білоцерковця.

21664

Фото: ZN.ua

Чиновник відмітив, що в суді відбувалися сутички. «Мафовики» чинили тиск на суд і не пускали у приміщення інших активістів.

Малі підприємці виграли суд у першій інстанції, але місто подало апеляцію. Врешті-решт суд прийняв рішення на користь мафів. Білоцерковець наголосив, що попри рішення суду столична влада не дозволить, щоб алкогольну продукцію знову продавали у кіосках.

Він назвав суд «продажним» і додав, що київська влада не продовжуватиме дозвільні документи МАФам на продаж алкоголю. У Київраді вже зареєстрували проект рішення,який викреслить можливість продажу алкоголю чи пива у кіосках. Раніше місто надавало дозволи на різний функціонал, у тому числі на торгівлю квітами, газетами чи сигаретами. Відтепер з переліку цього функціоналу планують прибрати продаж алкоголю.

Нагадаємо, 17 березня Київрада прийняла рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями у МАФах, а з 12 жовтня в столиці заборонений продаж алкоголю та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі з 23:00 до 10:00.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button