Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Представники дипломатичних місій Литви, Латвії, Молдови, Болгарії та Ізраїлю презентували новий проект і місце розташування скульптур.

Фото: Фонд Ігнаса Юрконіса

Повідомляється, що під час першого етапу проекту планується встановити 25 янголів, кожен із них символізуватиме зв’язок Києва з різними країнами. Зісканувавши код на табличці біля янгола, можна буде дізнатись про історію та визначні місця навколо того місця, де він встановлений.

По завершені презентації усі янголи лишилися на Михайлівській площі. Впродовж тижня вони відправляться на свої локації: Поштову площу, Андріївський узвіз, Контрактову площу та на територію ВДНГ.

Нагадаємо, що автором скульптур став український художник та скульптор, член Національної спілки художників України В’ячеслав Дідківський. Організатором туристичного маршруту «Шлях янголів» є «Фонд Ігнаса Юрконіса» у партнерстві з посольствами та за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button