Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 301 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міжнародні аеропорти «Жуляни» та «Бориспіль» збільшили свої пасажиропотоки приблизно на 20% у порівнянні з минулом роком. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

Фото: Олег Беляков

Аеропорт «Бориспіль» збільшив кількість пасажирів на 1,37 мільйони, а загалом прийняв та відправив 8,65 мільйонів людей за 2016 рік. Таких показників вдалося досягти, перш за все, завдяки транзитному пасажиропотоку.

За динамікою зростання «Бориспіль» увійшов до трійки аеропортів Європи. Він забезпечує 65% пасажирських авіаперевезень України. За підсумками 2016 року чистий прибуток аеропорту склав 1,4 млрд грн.

У свою чергу, за 2016 рік міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) обслужив близько 1,1 мільйона пасажирів, що на 19,4% більше, ніж в 2015 році. Найпопулярнішими міжнародними напрямками в 2016 році стали Мінськ, Дубай, Будапешт, Анталія, Дортмунд, а внутрішніми – Одеса, Запоріжжя та Львів.

Нагадаємо, столична адміністрація планує побудувати тролейбусну лінію від аеропорту «Київ» до станції метро «Теремки».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button