Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Столична адміністрація планує побудувати тролейбусну лінію від аеропорту «Київ» до станції метро «Теремки».

Фото:old.airport.kiev.ua

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

Зокрема, у документі сказано, що замовником проектування та виконання робіт з будівництва визнано комунальне підприємство «Київпастранс».

Фінансування будівництва нової тролейбусної лінії буде здійснюватися відповідно до показників економічного та соціального розвитку Києва. Департаменту транспортної інфраструктури КМДА доручили подати інвестиційні пропозиції щодо включення будівельних робіт в програми на 2017 та наступні роки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в столиці почали проектувати метро на Виноградар. Ми також писали про те, що в Києві з’явиться п’ять нових автобусних маршрутів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button