Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Завершився конкурс вуличних мистецьких творів, ініційований IQ Business Center. Біля бізнес-центру за адресою вул. Болсуновська 13-15 встановлять скульптуру переможців, за яку проголосувало журі конкурсу.

Члени оргкомітету конкурсу на сторінці у Facebook пишуть: «Обираючи переможця конкурсу, члени журі відзначили високий рівень усіх запропонованих проектів. Для визначення переможця журі користувалося певними критеріями, такими як технологічність, емблематичність, естетичність, динамічність, тощо. Проекти подавались на розгляд журі анонімно, у кілька етапів».

Переможцем став проект британської студії SOCA (Studio of Cinematic Architecture) London під назвою «Перископи». Спеціалізація студії – динамічні скульптури (відео), поверхня яких використовується, як медіа-екран, на якому можуть показувати відеоролики чи зображення. За задумом, у Києві такі екрани будуть розміщені на місці «лінзи» перископу. За словами оргкомітету та членів журі, робота є сучасною, технологічною, взаємодіє з локальним контекстом, та перегукується з вже існуючими індустріальними об’єктами в місті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button