Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Мережа благодійних магазинів «Ласка» тепер буде представлена у ЦУМі та ТРЦ Ocean Plaza.

Фото: laskastore

У ЦУМі магазин розміститься на шостому поверсі у форматі pop-up store – тимчасового торговельного майданчика, який працюватиме обмежений період часу. 40% прибутку, отримані від роботи, обіцяють спрямовувати в благодійний фонд «Таблеточки». Як і раніше в магазин можна приносити власні речі, аксесуари чи книги.

Також на нульовому поверсі ТРЦ Ocean Plaza встановлено контейнер для збору речей. Інший контейнер такого типу розташований на третьому поверсі ТЦ SkyMall.

Фото: uspishnemisto

«Ласка» – це соціальний проект, мережа благодійних магазинів, які зароблені кошти спрямовують на благодійність і соціальний благоустрій міста. Ідея благодійного магазину полягає у тому, що одні люди безкоштовно приносять в магазин непотрібніречі, а інші – їх купують. Знаходиться магазин за двома адресами в Києві – вул. Липинського, б. 3 та вул. Малопідвальна, б. 15.

Нагадаємо, у Києві відкрили перший банк одягу для малозабезпечених.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button