Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У статті українська столиця називається «одним з найбільш недооцінених міст континенту».

На сайті найбільшого в світі видавництва туристичних гідів Lonely Planet опублікована стаття про 10 причин для відвідування Києва. У публікації йдеться про те, що українська столиця має чудову архітектуру та вражаючу культуру кулінарних закладів.

Серед причин називаються історія та майстерні Андріївського узвозу, українська кухня, архітектура доби радянського модернізму, нічне життя, музей у Пирогові, київське метро та доступні ціни. «Поїздка на метро коштує 0,15 євро, а квитки в оперу починаються з 1 евро. За їжу та проживання ви також заплатите значно менше, ніж у Центральній та Західній Європі», – пишеться у статті.

Пирогово у статті називають одним з найбільших європейських музеїв під відкритим небом

Публікацію підготували для тих, хто планує приїхати цього року на Євробачення, а також для усіх, хто зацікавлений у подорожі в Україну, але чув, що тут небезпечно. У першому ж реченні зазначається, що Київ абсолютно безпечний для відвідування та чекає на гостей, щоб вони відкрили його багату та барвисту історію.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button