Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У КМДА показали ескізи зовнішнього вигляду станцій «Проспект Правди» та «Мостицька». Їх опублікувало видання 44.ua.

Станція метро “Проспект Правди”

Як зазначається, дані ескізи ще можуть зазнавати змін. Проект буде ще допрацьовуватиметься, так як ТЕО (техніко-економічне обґгрунтування) будівництва знаходиться на стадії проходження експертизи. Загалом проект передбачає три стадії: техніко-економічне обґрунтування, розробка проекту та робочої документації.

Станція метро “Мостицька”

Нагадаємо, у жовтні 2016 року стало відомо, що Комунальне підприємство «Київський метрополітен» підписало з «Київметропроектом» договір щодо проектування будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену на житловий масив Виноградар.

В адміністрації міста запевняють, що будівництво метро на Виноградар розпочнеться наприкінці 2017 року й коштуватиме близько п’яти мільярдів гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button