Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київський міський голова Віталій Кличко зробив подання на звільнення за незадовільну роботу заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака, а також голову Солом’янського району Максима Шкуро за недбале ставлення до розв’язання проблем, які є в районі.

Ілля Сагайдак відповідав за транспортну інфраструктуру у КМДА та разом з командою розпочав проведення декількох транспортних реформ, зокрема запустив підготовчі роботі з подовження гілки швидкісного трамваю у центр Києва.

«Підписати це рішення має Президент, бо він узгоджує призначення і звільнення глав районів. Але таке подання на звільнення я йому сьогодні спрямую», – наголосив Віталій Кличко.

Кадрові рішення Віталій Кличко ухвалив після обвалення частини пішохідної консолі Шулявського шляхопроводу. Нагадаємо, вчора ввечері обвалилась пішохідна частина Шулявського мосту. Наразі рух цим мостом призупинено, змінено декілька маршрутів тролейбуса.

Раніше архітектори Юрій Кузьмін та Олександр Макаренко пропонували разом з реконструкцією розв’язки перетворити площу біля неї на громадський простір.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button